Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

z-VV-na-bliti

28. 11. 2011 4:08
Heh...

...co mi to jen pripomina? M:TG, kteryho jsem hral od 4th Edition az po Vision nebo tak nekam ... s vecma z Fallen Empires a Antiquites, kombinacni strategicka hra, parada. Pred casem jsem si zahral draft s nejakym aktualnim vydanim - a je to tragedie. Wizzardi se bohuzel dali cestou karet, ktery by zabily i smrt. Hru rozhoduje jedna killer karta s imunitou proti vsemu. Nuda, nuda, nuda.

0 0
možnosti

owuiedhuwhed756

26. 11. 2011 0:50
Nekdo mel asi spatny den,

ze si musi takhle NESMYSLNE ulevovat. To, ze je WoW jednoduche je naprosto prokazatelny nesmysl.

Existuji samozrejme lehke boje, ale proc? Protoze jde o hru pro masy a ne pro par vyvolenych no-liferu, kteri od rana do noci pouze trenuji hru. Hra ma vydelavat, proto musi byt rozsirena. To neni nic spatneho. To je proste pouze dobre! Takze nektere veci musi byt jednoduche, protoze nekdo ceka od hry relax a ne trening, nebo praci. To za prve.

A za druhe, staci se podivat na http://www.wowprogress.com/ a na uspesnost zabiti Ragnarose na Heroic modu. Ragnarose zabilo zatim 3.11% lidi, takze az tak lehke to asi nebude!

A ano, casem ho zabije vice hracu, coz je prirozene, normalni a zadouci. Jednoduse proto, ze bude dalsi level, dalsi dungy, dalsi raidy a lepsi equip. Je to prirozene a je to jedina spravna cesta.

Rv

0 0
možnosti

Oldřich Florian

26. 11. 2011 1:56
Re: Nekdo mel asi spatny den,

WoW dnes jednoduchý je.

Nemluvím o raid encounterech, ty totiž na Cataclysmu neznám. Mluvím třeba o věcech jako je způsob získávání epických itemů přes Badge (které padají v 5-men instancí), integrovaný Quest Helper ve hře, nebo Dungeon finder. Také to, jak v každém 5man dungu padají epické věci. Tohle prostě na klasickém WoW nebylo - epický item se chodil do 5men instance farmit klidně několik týdnů, protože to byl prostě unikát. Získávání equipu bylo progresivní - nejdřív sis sehnal pre-raid gear a až potom jsi začal získávat raid gear. Nebylo to tak, že by v 5-men instancích padaly itemy, které by ti umožnily koupi itemů z raid instancí. Kdyby s tím dříve přišel nějaký freeserver, tak by měl nálepku "funserver". Blizzard s tím přichází proto, aby přitáhl nové hráče. Ve skutečnosti ty hráče ztrácí.

Pokud nemáš 1000 dukátů, tak se pro případné pokračování diskuze ozvi na oldrich.florian ( a t ) gmail.com

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS